Baby Mengigau

Salam & Hye.. saya nk tanya..baby sy baru 16 hari..tapi die kerap mengigau dlm tido & tiba2 menangis smpah merah murah..Tidur pn tak lena

3 Balas

Normal jer baby kalau tido kadang nangis kadang senyum,kadang cam mengigau.Baby saya pun baru jer 20 hari camtu juga,tapi takde apa nak di risaukan,saya baby tak bedung sebab baby kalau nak susu or tak selesa pamper dia basah dia akan terjaga sendiri,kalau saya bedung dia tak selesa tido,padahal anak sebelum ni kena bedung nyenyak jer tido,yg skrg ni memang tak boleh bedung,tapi alhamdullilah tak payah susah susah nak kejutkan baby kalau nak susu,apa lagi baby yg masih kuning,memang dia akan bangun sendiri.

Ohh normal tu sis, boleh cari baby grunting syndrome di google.. anak sy pun macam tu.

baby bedung tak?