czer

Hai . sy nak tnya . sy baru jeh 2 minggu bersalin secara czer . Yg ade pengalaman tu , boleh tak luke czer tu kite taruk ubat gamat ? bukan ape , luka sy mcm makin terbukak dan dah mula nampak benang . mohon pencerahan ya?

12 Balas

Baik jangan. Awak kerapkan cuci luka czer dengan alcohol pad. Then tunggu sampai kering baru pakai kain dll. supaya tiada bateria di sekeliling tu.

5y ago

Czer kena jaga elok. Jangan angkat berat dan lebih minum pure oren. Supaya cepat luka tu elok. Luar kalau dah cantik pun dalam masih belum pulih