Normal tiada morning sickness?

Hi mommies, sy 7w3d sudah tp tiada morning sickness dan ini kandungan pertama sy, adakah benda ini normal?

2 Balas

Alhamdulillah untung mommy takde sickness. Atau mungkin belum lagi hihi. Mak saya mengandung 6 org anak, semua takde morning sickness/alahan lansung. Tapi saya pula mmg tak lalu bau apa² pun lagi² jiran masak mmg boleh hidu rasa nak muntahhh memanjang. Tak jadi keje 🥲 tidur pun boleh nak muntah.

Yes normal. Untung tau mummy takde morning sickness!

2y ago

alhamdulillah.