keliru tapi nak tahu

hai, sy dah 8w2d hrini alhamdullilah, sbb kekurangan bajet tak scan lagi dekat klinik swasta. last scan masa 5w3d ada nampak kantung. so harini buat keputusan booking appoitment dkt KK bulan 4 nanti. time tu nanti dah 12w6d. persoalannya, tak apa ke tak scan lagi dekat klinik swasta? ada tak mommy semua mcm ni. 🥹

3 Balas

takde masalah sis. yg penting masa scan pertama buat dah nampa kantung mmg duduk dalam rahim dan due date pon dah confirm kan?

1y ago

haritu scan dekat swasta awk.