mengeras pakej sakit bwh...37 week

hai smue sy nk tnye...mengeras dn skit bwh hmpir kerap tande nk berslin ke..tpi belum kluar tnde..just skit spertu snggugut smse perut mengera dtg yng kjp2 tpi hmpir stu stgh ari tk hilang skitnye bersme mengeras..mintk pencerahan #pleasehelp #ingintahu

5 Balas

semoga dipermudah urusan sis...saya pun dh 36w dah kerap mengeras tapi taklah 10 ke 15 minit..20 minit keats biasanya tapi bawah takde pulak tanda2 sakit..malam kerap kencing juga..saya dah standby beg segala persiapan get ready jer bila2 masa leh masuk LB