air ketuban sikit

Hai smua penah ke sape2 ade kes air ketuban sikit...buah pgg bby nmpk kecik je n nmpk mcm xde pundi kencing.....? tolong doakn utk bby kakak sy ok.....xtau nk ckp sedeh cane...sy jugak tgh prgnt harap bby sihat xterganggu dengan perasaan nie....?

18 Balas

Sy pnh dpt kes air ketuban sikit & bby kecik,tu resiko kata doct pakar kt hospitl,sy kne pksa bsalin tanpa ada tanda2 yg real ..doct pecahkn air ketuban😣,doct check jln,bru buka 3cm,tu pun ketuban dipecahkn,trus paksa msuk LR😢,,tunggu punya tunggu mmg sy xde rasa skit nk bslin lg wlupun 3cm,cme sakit yg doct selop,pecahkn ketuban😤😤.last2 jln buka 6cm suruh teran😫😫,,terasa btul sakit nye sbb kne paksa,xrse construction bby nk kluar pn,,pnt meneran nk kluarkn kpala dlm rahim sbb doct ckp push² nty ank awk lemas..sy merancang injection & merancang sendiri,tp ttp jugak lekat zuriat dlm rahim.nurse kk pesan xbleh 100% pcaya dgn fmly planning. Ni sy tunggu hari nk menahan sakit bsalin,sy xready lg ble ingt kejadian 2017 tu. #38week

5y ago

moga sis dimudagkan bersalin sis....kak sy nie 5bln ade ketuban lg nie dah xde langsung...7bln....sian die...peparu ank pon kecik dri jantung....