baby mngeras

hai smua momies2... hrini genap usia kndungan 37w2d... last week kna admit ward sbb air ketuban kurang...hmpir2 kna induce....tp xjd sbb scan lg skali air ketuban dah mningkat...hrini lpas 4 hari kluar wad,baby dh mula kurang gerak smula,ttapi lbih kpd mngeras...bfore this ada jga mngeras,tp xsakit...yg kali ni rsa sakit...nk ke hospital tp blum ada tnda2 bersalin....so,sha nk mnta pndapat la...agk2 ptut ke hospital atau tggu tnda kluar.....confius ni....

2 Balas

Better tggu tanda nak keluar. Selagi bukaan xlebih 2cm, biasanya doc xlayan suruh balik dulu