air ketuban

Hai slmt ptg nk tanya kalo bacaan air ketuban 10.8 utk 36 minggu ok x ataupun kurg?

6 Balas

sy br lpas checkup .. 36w4d .. bcaan air ktuban 8.6 .. dr kate air ktuban bnyak sdkit .. still normal laa ...10.8 tu mcm bnyk je sis ..

ok sis..8-20 normal...20-25 borderline..atas 25 poly..sy baru lepas refer pakar hkl psal air ketuban...

35week Air ketuban 10.8 doktor suruh berjaga2,takut leaking.sepatutnya 11keatas

Sy 31w ketuban 18 doc ckp byk . Rsau btul

Mohon pencerahan ye ibu2

Ok normal