Air ketuban

Ada x mommy2 yg pengalaman air ketuban banyak?? Bby mcm mne? Ok ke? Sy skg 30week, air ketuban bnyk strt dr 26week..isnin ni scan lg utk follow up..sebelum puasa mse bt detail scan air ketuban ok bacaan 11cm, bby pn ok..sehari nk raya check lg tbe2 naik 19cm ..mgkin sb sepanjang puasa sy xmkn sayur2an...bole share pengalaman?

3 Balas

Sy pon dlu ad masalh ni. Mase scan 36weeks dh normal...Nurse pon xtau punca n cara atasi bila sy tnye

2y ago

Lps lhir baby ok x sis?

Btw sis kene kurangkan gula ... mgkn masa tu terbanyak makan kuih raya kot 🤭

5y ago

Sy dh try xmkn mnis..sy bnykkn mkn sayur peria

Lpas lahir baby ok x?