Bacaan normal air ketuban

Saya dah 36 weeks. Normal ke air ketuban 11.5.. bacaan normal berapa ye? Doc kate agak kurang emmm

7 Balas

saya pon ada masalah air ketuban agak kurang masa cek haritu. Doc sruh minum air kosong banyak lagi. Risau nnt tumpah darah je banyak dari air ketuban. nk beranak pon susah sbb kurang pelincir.

knp doc ckp kurang erkkkk... atas 10 Tu ok je.sy 11 or 12 je doc X ckp pape pun. normal smua. cuma tme 37w HR Tu drop jadi 8. tp doc ckp kurang sikit je.

Doc kata agak kurang then sampai situ je ke? Awak ada tanya x apa nk buat? Kawan sy dia makan tembikai

saya 36w , air ketuban 15 .. rasanya bawah 10 xboleh kan

saya 33 week air ketuban 14 nnti scan 36 hrp hrp okeylah

11mo ago

Semoga d permudahkan smua nya. Saya smpai bersalin bacaan air bnyk tu lah. Skrng dh nk masuk 3 bulan bby. Alhamdulillah

saya 36w .. air ketuban 15 ..

kurang sikit..tp ok je..jangan bawah 10