Bby 10 Bulan Belum Tumbuh Gigi Normal X

Hai.. Slmt mlm semua.. Sy nk tanya.. Bby sy dh 10 bulan tp still x tumbuh2 gigi. Lpstu kblkgn ni bby xnk mkn sgt.. Dua hari lps ad try bagi die bubur yg x di blend. Die xnk lngsung mkn. Lpstu harini mkn bubur blend semula. Masa tghri mkn abes stat ptg dh xnk makan semula.. Hmm.. Sy buntu.. Nk bagi die mkn ape lagi ye.. Any suggestion?

98 Balas

Cm ank saya juga...drp umur 9 bulan cm2 saya wt dn ikut staff nurse bgthu... Wt mee hun goreng... Ayam cincang kn wt cm nget... Sampai beli bubur viral utk tambah selera dan beli ubat kids utk sapu kat belakang telinga gelanggang tangan sapu... Ae dh buat still sama juga... Mkn ckit lepas tu xnk mkn... Bg biskut main2... Cm2 lah saya buat utk ank supaya die nk mkn byak... Tp still mkn ckit jek... Smpai umur 10 bulan xthu lgi nk wt cmne... Berat bdan x naik2 sampai dh msuk wrna merah... Doktor sruh tu wt nie... Dh ikut ank x mkn byak ckit jek...