review c-sect scar @ 36w

hai , skrg sy 31w, nanti akan review scar czer bulan 6 , ada x mommy yg req czer terus? sy x yakin n takut nak normal sbb last time OS 10 cm pun sy x blh nak teran abis tenaga n tpksa emergency czer , bg nasihat n dorongan pls .Sangat memerlukan support ?

1 Balas

sis.... setiap pregnancy tidak semestinya Kita mengalami pengalaman yg sama. first baby maybe Kita masih belum mahir utk menghadapi situation tersebut. mostly ceaser dilakukan atas sebab sebab tertentu... sekiranya semasa pemeriksaan bulanan doktor memaklumkan tiada masalah.. sis boleh bersalin secara normal... in Sha allah sis segala dipermudahkan...