Pkai lens selasa czer

Hai mom sy nak tnya bole x kta pkai lens yg jnis clear masa czer? Sy Rabun teruk klau xpkai mmg suma xnmpk blurr je.. pna x ibu2 kt cni yg pkai masa operations czer? Rsanya nurse n doc bg x?sbb pkai spek mata mmg xdibenarkn..

3 Balas

13/09 ni ke sis ? Sy pun rabun teruk . Baik xpkai spek n lens..seriau klau trpndang kt pantulan lampu tu nmpk perut dibelah … 🥶🥶🥶 sy pon bakal czer selasa ni

Pengalaman saya czer bulan lepas, nurse suruh cabut contact lens. Saya redha jela rabun blur2 je nampak keliling 😅

2y ago

Alaaa,sy nak sgt nmpk jelas suma keadaan dlm operation room tu..

seeloknya buang dlu sis masa czer... lepas brslin bru pakai ... tkt bahaya