31weeks

Hai siapa sini kandungan dah 31 minggu? Pergerakan baby aktiv x.? Atau makin perlahan? Sy makin perlahan... Risau pulak..

12 Balas

Sbb makin besar n ruang makin kecik so makin slow tp masih cukup 10 gerakan, klu sblm ni kol1-2 dh cukup gerakan, skrgkol4 bru complete...biasa pg n ptg dia aktif, tghari dh slow...skrg dh 38w, mlm aktif, siang pg ngn ptg tghari mmg jd slow 😅

4y ago

Janji dia gerak n cukup 10x, kita as ibu ni kena alert slalu tu je...😊