baby gerak perlahan

hai semua, normal ka kandungan 37 minggu baby gerak tu perlahan ja? sblum ni kuat ja mnendang bgitu.. skrg perlahan ja.. mau kira pun susa .. #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya #jangandibully tq

2 Balas

yeap.. 35keatas prgerakan bby dh mula slow sbb bby dh besar, sis kena alert lebih la utk kira prgerakn bby.. mmg susah sikit, tapi tu la yg kita kena hdapi..huhu

2y ago

So normal la kannnn kalau baby tu gerak perlahan masa 37 minggu…

Saya pun rasa macamni jugak 37 minggu ni. Dia gerak gerak pun saya boleh rasa ahah