czer

Hai Siapa dkt Sini Pernah kena czer J Shape? Myb Sbb Ada fibroid nak elak kan Terkena.. So doc xczer bawah bahagian ari2,tp czer bentuk J..dkt sebelah perut mcm tu

1 Balas

Ohhh baru first time dengar mommy

5y ago

Ye, sy pn baru first time dgr Sbb doc rancang akan czer sy mcm tu.. Sy Ada fibroid belah kanan tp bawah sikit..doc Tkt Kalau czer Kat ari2 fibroid nya terkeluar.. Dia xnak kena fibroid tu..tkt Ada pendarahan.. so dia czer Kat perut kiri.. Baby sy songsang.. Doa kan sy selamat ye sis.. Czer tu pada 3/12 Ni..