Hi mommies semua! Sy nak tnya ada tak dkt sini pernah melahirkan bayi pertama & kedua secara czer?

Sy nak tnya ada tak dkt sini pernah melahirkan bayi pertama & kedua secara czer? If yes,boleh share kan sikit tak kelahiran kedua secara czer tu adakah jahitan bukaan diperut dibahagian yg sama? & penjagaan dia akan lebih rumit berbanding czer anak pertama ataupon sama?

1 Balas

Dibahagian sama…sy tak pernah czer 2 kali tp saya pernah baca..