Kandungan 5w dah 2 hari bleeding

Hai. Siapa ada pengalaman macam saya ya. Kandungan sy skrg ni 5w 6d. Dah 2 hari bleeding. Tapi xda rasa sakit. Masa kencing saya perasan ada keluar mcm ketul bertali mcm tu. Xpasti keputihan ka apa. Tp xnampak mcm keputihan sbb warna merah koko. Is it normal? Kenapa jadi macam tu ya. Boleh share pengalaman korang kalau pernah jadi macam tu. Saya ada ke klinik kemarin. Doc bagi Duphaston utk kuat rahim. Doc bagi mc 3 hari utk bedrest. Maaf gambar kotor. Sy terdesak perlu nasihat.

Kandungan 5w dah 2 hari bleeding
1 Balas

saya sarankan better sis pergi hospital... saya dh pnh jd 2 kali sis... kalau di kk nurse ada pesan sikit atau bnyk yg turun better p hospital dr blh monitor...

3y ago

skrg saya dh 23minggu... smoga baik2 saja amin