Sape ada pengalaman macam ni

lepas daripada operate ectopic / luar rahim tahun lepas piriod kerap jadi mcm ni bila pergi KK , doc ckp darah normal biasa jeee tu ... ada yg penah alami tak ? bila sy tanya bidan , bidan ckp darah mcm tu darah kandungan tak menjadi tapi tak akan 2 bulan sekali jadi mcm ni ... qda pernah alami tak yg mahir ? maaf gambar kotor , pernah jadi darah jatuh besar penumbuk berketul mcm tu .. risau #pleasehelp #advicepls #bantusharing #ingintahu

1 Balas

Klu sy, teruskan check kt klinik atau minta refer ke pakar utk check kt hospital. Drpd bidan sy percaya yg bidang medical lg.