Haritu samar². Now??🥰

Hai semua..Syukur atas rezeki dan doa kpd Tuhan selama ni. Tuhan makbulkan doa berkat kesabaran.Sy dh TTC 5yrs. Pagi ni dengan ketakutan dan kerisauan buat pregnancy test guna brand CLEAR BLUE DIGITAL sbb dia punya mmg 99% accurate. Tak nak kena scam la konon nye tu la risau masa tunggu result.Sebab sebelum ni guna UPT lain samar² je dia keluar line. Td pagi celup CB,Dh celup terus tutup mata sambil berdoa..huhu. Result keluar,jengggg (PREGNANT 3+). Lemah lutut x terkata². Mata pun masuk habuk..huhu..SYUKUR kepada Tuhan. Semua jenis upt dh try sebulan² ni. Tp samar je. Semalam guna brand cassette biasa line T tak pekat sgt n tak samar sgt. Tak puas hati gak.Sebab line tak pekat.Pastu, ade yg syor kan sy guna CB DIGITAL. TQ korang😘Try beli 1st time,mmg tepat la terus muncul (3+). Kalau dlm kiraan sy 5weeks dh dr 1st n last period till masa persenyawaan.. Nak scan ke klinik awal lagi kan. So,sy masih bertahan makan folic asid je dulu. Boleh ke camtu? Semoga pejuang 2 garis mcm saya tetap bersabar dan banyakkan berdoa yeee..❤️Selagi ade rahim,selagi itulah peluang kita ade. #thanksGod #pejuang2garis #ttc5yrs

Haritu samar². Now??🥰
18 Balas

Alhamdulillah tahniah. Moga semua ttc dikurniakan cahaya mata tak lama lg amin

1y ago

Amen🙏🏻 TQ sis🥰

tahniah sis .. doakn sy pregnant juga ya tahun nii 🤲🏻

1y ago

Amen🙏🏻TQ sis🥰

alhamdulillah ...sama aku pun TTC 4 tahun..skrng dah melahir kan baby girl

1y ago

tQ n congrats sis...🥰

alhamdulillah tahniah

Wahh tahniahh sis🥰

Tahniah sis☺️

Tahniah Sis🎉

tahniaH