Kebas Tangan & Hilang Selera Makan

Hai semua.. Saya nak bertanya sy bru masuk 16week tapi tangan kanan dan kiri sy kerap kebas dan kram kenapa yea..dan selera makan sy langsung tak ada sampai doktor marah turun berat badan 3kg dri asal..maaf bertanya..

1 Balas

Symptom carpal tunnel tu sis. Mcm sye, start 27w ke atas kena smpai nak msuk 31w ni. Tgn kebas lagi² bila bru bngun tido 😣 Punca sbb water retention, air banyak dlm badan. Darah tak mengalir lancar. Kena slalu buat exercise tgn utk kurangkan.

4y ago

Ok terima kasih..nty sy google ok