Tapak tangan kebas??

Hai semua... Nk bertanya..ade Tak dikalangn semua berasa kebas dekat tapak tangan?? Sy klu tdo malam, tdo mengiring ke Kanan @ ke Kiri menyebabkan tapak tgn antra satu tu kebas..bkn bngun tdo je..tp bila solat tu terasa jgk kebas apabila tapak tgn menyokong bdn tuk bngun. #bantusharing

1 Balas

sebelum tidur suruh suami urut kaki , bubuh minyak angin . elakkan kaki tu sejuk , seeloknya selimutkan kaki and letak lah bantal dekat kaki biar kaki tu tinggal sikit