Scan Baby 23 Mggu Masih Xnmpk LG Jntina

Hai semua..maaf ganggu.. Nk tye ada x mama2 smua yg kes mcam saya? Dh msk 23 Mggu still xnmpk lg gender baby? Bby pndi nak main cak cak lak ngan dktr bila tgh scan.. Dok kept la.. Tgn kt celah tula.. Tali pusat block la. Huhuhu.. Jenuh semlm dktr dok kobek sne sni nk tgk gender klo nmpk.. Tp xnmpk gk.. Anak First bkk je bku mse 14 mggu awal dh nmpk bebirdnye.. De ke yg sme cm sy scan x nmpk lg? Dktr kta kot bby girl..

1 Balas

Betul la kot baby girl. Sy anak 1st pn 14mggu dah nmpak baby boy. Tp anak ke-3 girl 27 mggu bru nmpak. Itu pn scan dkt swasta