masalah air ketuban kurang & baby kecik 2.2kg je.pramatang

Hai semua.kak ipar sy baru 34 weeks.doktor dh suruh bedah isnin depan sb air ketuban kurang.tp laki dia x bg lg bedah.nk tunggu lg seminggu.mungkin air ketuban akan ok fikir dia la.doktor xtau laki dia x bg bedah lg tau.mak2 semua rasa betul ke cara laki dia tu??risau kita.

2 Balas

Air ketuban yg kurg blh buatkan bby lemas....dan berisiko kehilangan bby...pd sy ikutlah saranan doc....mereka lebih tahu....tp kalau suami akak awk tu doc no komen la...