Benang jahitan

hai semua...hari sy dh 14 hari berpantang...tali benang jahit sy masih ada..luka mcm dh ok..tp benang masih ada...ada cara tak supaya benang cepat luruh...

2 Balas

Takyah risau wak..macam sy dia hilang sendri..jgn usik k..doktor pon tak bg.biar je dia hilang sendri..

Kalau saya benang tu tertanam sekali. Tapi jangan risau lah. Nanti lama2 dia akan tercabut sendiri

1y ago

oh mcm mne awak tahu benang tertanam sekali ?. saya dh hri ke 24 masih tk re tercabut lagi benang nya