Luka jahitan ade putih2 tepi benang.

Hai.. kenapa ye saya tengok luka jahit kat bawah ni.. tepi2 benang tu macam warna putih..

5 Balas

dah berapa minggu dah awak? saya dah 6 minggu pun tak cukup kekuatan lagi nak tengok kesan jahit bawah tu 😂

2mo ago

banyak jugak, pergi hospital dr kata tu darah period

ah saya pun , putih" dan macam kult terklupas . benang nampak . tapi tk sakit or gatal lak , knapa ya tuh

2mo ago

sy punye kadang rase tak selesa.. kadang2 pedih jugak.. simbah air garam. kurang sikit rase tu..

dah 42hari tapi masih takut nak tengok luka jahitan sendiri. Memang tak pernah tengok pon 🤣

saya guna normal saline utk cuci luka then letak ubat mata cmc. cepat sembuh 😄

2mo ago

sy ade gak ubat cmc tu.. tp mcm tak berkesan lak dgn sy.. kalau sebelum ni luka sikit letak ubat tu.. elok je cepat sembuh..🥴

sy dah 28hr ni..sy tgk guna cermin sis..🤭