bayi 1tahun 3bulan belum boleh bercakap mama/mami atau bapa/dadi.

hai semua,ada tak pengalaman ibu2 yang anak sdh 1 tahun 3bulan belum pandai cakap mama/mami atau papa/dadi..setiap kali kita ajar sebut perkataan dia akan nangis.

1 Balas

anak no 2 saya mcm nie.. smpai umur dia 3 tahun lebih br okay. Kadang2 kena tgk jgak puan, perkembangan dia. Bykkan bercakap dan berborak ngan dia Innshaallah. Anak no 3 saya sekrg dah msk 1 thn 2 bln, mulut dah petah sebut mama papaa tatata.. dan berckp bahasa dia.