Ajar anak bercakap

Hi mom, nak tnya selalunya anak 1tahun 3bulan apa perkaraan yg dia boleh sebut ye ? Sebabnya anak saya 1tahun 3bulan masih belum ckp lagi dia cuma boleh satu ja "papa" mcmtu ja lepastu kdg dia faham apa kita ckp kdg dia mcm tkbrp nak bagi perhatian sangat bila kita ckp hm risaula pls share mom atau ada tips untuk anak cpt bercakap at least basic pun dh okay sbb misi nak tgk 1tahun 6bulan at least dia boleh sebut " mata , mama , mulut " mcm basic ##pleasehelp #bantusharing #firstbaby

1 Balas

kena banyak sembang dgn dia. waktu main tu kita cakap2 dgn dia. waktu mandi kita cakap2. banyakkan buat sensory jugak

4mo ago

Tq bgi tips🥰