Barang Keperluan

Hai semuaa.. Nak tanya.. Saya pregnant anak pertama.. Kandungan dah nak masuk 5 bulan.. Sy x tahu nk mula beli barang saya dulu atau barang baby.. Apa ye barang2 keperluan yg penting untuk kita sediakan awal2... Terima kasih..

36 Balas

Sy dh 32 week 2 day Barang baby Tuala 2 helai Baju baru 2 helai Barut 2 helai Topi 1 helai Tisu basah 2 pek Tapi jiran sebelah bnyk bagi kt baby So nk beli lagi tilam baby and lampin pakai cuci tapi mcm mne nk beli klau musim darurat covid19 ni hemmm mcm mne nak beli ni brng baby klau tk boleh keluar rumah