Barang Keperluan

Hai semuaa.. Nak tanya.. Saya pregnant anak pertama.. Kandungan dah nak masuk 5 bulan.. Sy x tahu nk mula beli barang saya dulu atau barang baby.. Apa ye barang2 keperluan yg penting untuk kita sediakan awal2... Terima kasih..

36 Balas

Utk ibu set berpantang sis.. Maternity pad,Blouse, dan kain batik utk dbwa ke hspital. Utk bby- bju 2pasang(msuk beg hspital) ,pmpers,kain bedung, set mndian.. Buku pink, ic

4y ago

Sijil nikah kn dh ad dekt buku pink kite.. Klinik kt sini mmg dh stapler sesiap kt buku tu.. Huhu