Barang Keperluan

Hai semuaa.. Nak tanya.. Saya pregnant anak pertama.. Kandungan dah nak masuk 5 bulan.. Sy x tahu nk mula beli barang saya dulu atau barang baby.. Apa ye barang2 keperluan yg penting untuk kita sediakan awal2... Terima kasih..

36 Balas

Beli brg bby dlu sis.. Memandg kn skg ada kes covid-19.. Saye saran kn sis beli on9 je.. Mmg kita x puas sbb x dpt na shopping dpn mata.. Tp demi kesihatan ibu n bby.. Kne berkorban skit laa... 🤗 Smge sgle urusan dipermudah kn..