12hari lewat period upt masih -ve

Hai semuaa, harini dah 12hari saya lewat period. Dah 3x buat upt sepanjang lewat period ni tapi masih juga -ve. Takpe ke kalau saya makan ubat turun darah?

2 Balas

Takyah makan dlu xpe sis. Sy hr tu rileks je lmbt sebulan lbh sy xmkn ubat apa2. Sblm ni penah pegi klinik dia ckp hormon, so kli ni lmbt sy xnk gi klinik dah, xnk mkn ubat dh. Sy wat lekkkk je, masa delay 2 mggu tu mmg siap dh upt ya - ve. Tuptup lekat.

xde masalah pon. kalau nak lagi yakin, sblm makan ubat tu boleh pegi scan dulu. kalau xde tanda2 pregnant boleh makan ubt tu.