Senyum, Relax, Pasrah

Hai semua TTCian.. ? Just nak bg kata semangat pada semua yg masih struggle dpt anak. Jgn stress2 ya semua. Jom spread positive Vibes ❤️ Saya juga masih TTC. Period teratur, OPK positive, tp tak pernah2 melekat. Dh setahun lebih tp saya masih tak putus asa dan bersangka baik pd Allah. Doakan saya ya ?

5 Balas

Sy lg lama sis masuk thun 2020 ni dah 5thun..mcm2 sy dah try..urut sana sni pn still blm rzki lg, buat rawatan hosptl kerajaan dulu dengan cek kesuburan suami isteri, keputusan b2 semua ok xde masalah.. buat iui tu pn x berjaya smpai masuk 3x pn stil x berjaya jg.. sampai 1 tahap tu mls dah nak g..bincg ngan suami p buat rawatan hosptl kpj tp kos agak mahal la skit tp nak memiliki anak tu lg pintg duit blh cri kan 😊.. alhMdulillah doc bg sy mkn ubat tuk kesuburan 2 bln je sy makn terus lekat tp x lama 12week5dy sy dah keguguran... skng ni ttc lg balik bru 4bln dr tarikh sy gugur tu, sbb doc ckp rehat 3@6 bln baru blh mngdung..perasaan sy ni nak je cepat lekat tp nK wat mcm mne kan.. rezeki smua allah yg tentu kan.. sama2 kite doa ye moga ada rzki kita tahun ni..

ank kedua sy da 11tahun , ttc ank ke3 ne payah sgt nk lekat.. smua da buat , selebihny berserah sepenuhnya sma Allah.. rezeki Allah yg tentukan..jangan stress² cepat atau lambat pasti indah pada waktunya..❤

in shaa Allah moga tahun ini yang menanti zuriat akan diberikan peluang melahirkan dan menjadi ibubapa jangan putus asa sebab ada lagi lama menanti 4 5tahun ada 19tahun tunggu pun

Semoga sis2 yang sedang TTC segera mendapatkan zuriat..Aamiin

Insyaallah akan diberi rezeki nnti