Positive before period date?

Ada tak ibu² yg pernah experience dpt positive upt beberapa hari sebelum tarikh sebenar period? Kalau ada berapa hari sblm ya? Mohon sharee #ttc

6 Balas

Sy cek 6 hari lebih awal dri tarikh haid. Dah nmpk 2 garis tpi samar2. Lps tu try cek guna clear blue nmpk 1-2 weeks prgnant.

saya 8dpo , 4hari sblum period dh test upt dah positive terang 🥰

sy 4hri sbelum dh dpt +ve ...dpo9 line upt smar2 dpo11 line dh terang

dpo9 dh dpt +ve samar2 dpo11 dh terang dh

dpo 9 paling awal. tu pon samar2 je

Sy lps beberapa hari. Terang 2line

3y ago

Ye 🤭