Minta doakan

Salam puan2, minta doakan cycle kali ni saya lekat ya, saya takkan putus asa inshaallah,#firstbaby #pejuang_garisDua dengan izin allah

19 Balas

Wasalam , in sha Allah atas izin Allah ♥️ sy TTC 4tahun , kawan suami ajar , lepas besama suami msa cycle tu , stop dlu bersama 2@3 mnggu , Alhamdulillah skrng sy pregnant 13mnggu , smpai skrng msih tkut nk bersama suami 😅

2y ago

Doakan🥰

InsyaAllah, semoga ada khabar gembira di penutup tahun 2022 & awal tahun 2023 buat semua ibu yang menanti permata jiwa, dan dimudahkan urusan bersalin for all mothers in the world.. Amin Ya Rabb.. 🌈🌺🌹🌷

2y ago

Aamiinn

Waalaikumsalam Puan. In shaa Allah, Allah mendengar dan tahu keinginan Puan. Semoga Allah swt kurniakan rezeki cahaya mata buat Puan dan suami. Allahumma Amin. Amin yarabbal a’lamin.

2y ago

Aamiin ya mujibb

aminnn. moga doa puan diangkat & mustajab. jgn risau puan, selagi ada rahim selagi tu ada peluang utk mengandung. bykkan usaha, doa & tawakal pd Allah🤍

2y ago

Aamiin ya mujiib🤍

all the best sis.. semoga diberikan rezeki...💙

2y ago

Aamiinn🤍🤍

Aamiin. Semoga Allah perkenankan doa sis. ❤️

2y ago

Aamiin ya allah🤍

Amin. Moga Allah permudahkan segala urusan puan.

2y ago

Aamiinn🤍🫶🏻

Moga ada rezeki buat kita pejuang 2 garis #hug

2y ago

Aamiin🤍

amin...moga d'permudhkan sgale urusn mummy yer

2y ago

Tqq🤍

amin... ya allah perkenankanlah doanya...

2y ago

Trima kasih puan