Kedudukan songsang

Hai semua, sy prgnant ank prtama, 33w3d. Tapi kedudukan baby sy songsang, sape² yg prnh alami situasi mcm ni? Msih dpt ke kedudukan baby berubah?

3 Balas

bolee berubaa lagi sis..Saya tanya doc sebelumnie doc cakap akan pantau sampai 36w untuk bby pusing kepala kebawah.Alhamdulillah kawan saya breech n 36w bby pusing kepala n da bersalin normal pun die sekarang

Samee smpai 38w da jumpe doc konon nk pusingkn tp sbelom tu sujud la lama2.. Pujuk baby.. Solat la sunat.. Suruh suami buat solat sunat jgk.. Alih2 baby da kt bawah.. Alhamdulillah

Boleh berubah lagi. Search dekat google senaman untuk buat kepala baby dekat bawah