mual

Hai semua sy nk tanya Sy br pregnant 7 weeks.sejak awal pregnant sy rasa xlarat letih,pening n mual. Sblm ni pregnant xpernah ade alahan mcm ni. Setiap kali mual sy makan asam atau something yg blh hilang rasa mual tersebut tp ianya xbertahan lama.kjp je dtg balik rasa mual. Dgn factor sy bekerja kilang yg sukar nk cpt2 ke toilet mommy semua ade petua x utk elak berlakunya rasa mual tersebut. Kdg xlayan sgt tp klu dh dtg mual xblh bw bertangguh. Dh sampai toilet yg keluar air je. Tq ea atas respond mommy semua

2 Balas

Saya pun sama mual.. tapi family x bagi makan asam2 ni.. Jenuh la tahan sorang2.. stress pun ada.. Bukan nak makan sangat pun, just nk hilangkan mual2 tu je pun x boleh....