MAKANAN @ NESTUM TAMBAHAN BILA LAPAR

Hai semua, sy dah masuk 16 week dan seorang yg bekerja ofis hour, bila dh lunch biasanya dlm jam 4 petang dan ke atas akan start lapa balik walaupun lunch dgn nasi atau makanan berat.Ada cadangan makanan tambahan @nestum atau yg sesuai tuk sy alas perut kecuali buah sementara nk dinner malam yg sesuai di ofis😅..Tq 😉

4 Balas

kalau saya makan je nasi lagi 🤭 sbb nak cukupkan keperluan nutrisi sehari² tu mampu makan sikit² tp kerap.. bkn makan nasi beria pun kalau bukan masa tghri @ makan mlm.. dlm bekas Tupperware tu ceduk2 dengan sudu sambil buat kerja

9mo ago

hehhe tq sis🥰🥰

Minum susu sis. Kalau bosan beli yogurt buh buah potong yg dh bawa siap2 dr rumah dengan ke kacang. Beli yogurt yg single2. Senang nak makan. Kalau ada extra money beli brand chobani yg dah siap dengan cereal dia tu.

9mo ago

wahh tq2 sis 😍😍

kalau mcm sy waktu pregnant. kalau petang2 lapar. sy ada sedia biskut/nestum/kekacang/buah sebagai kudapan. kalau mcm nk mkn kuah ke sy order pkai food panda or grab je awak

9mo ago

most wc awak❤️

sye sediakan roti & biskut mcm oatcrunch.. klu ade kuih2 pun ok (order grab)..