Mak tak boleh bertolak ansur

Hai semua. Saya stress la. Saya duduk sekejap rumah mak saya sementara laki saya pergi Thailand. Lepastu tadi saya tak tahan sangat nak membuang air besar , saya pergi la toilet duduk sebab saya baru lepas beranak. Takut Luka belum baik lagi. Dalam masa Sama anak saya menangis menjerit. Mak saya boleh pulak menjerit kat saya suruh keluar toilet sebab dia nak masuk toilet. Sedangkan toilet rumah ada 2. Lepastu dia cakap, lantak lah anak kau nak melalak. Saya da la sakit perut mmg tengah meneran. Dengan anak menangis dengan mak terjerit jerit. Padahal mak saya boleh je tolong tenangkan anak saya kejap. Kenapa eh orang Tua macamni

1 Balas

Mak awak ke mak mertua? Kalau mak sendiri cube laa awak tanye elok2 kenape mak macamtuh. Mungkin mak awak ade pendam sesuatu.