Jnis ni pun bgus

Very recommended..dkt umah mak sy mak siap2 letak toilet bowl mcmni..senang anak nk guna ms g toilet..dewasa blh kanak2 pun blh guna..2 in 1

6 Balas

rumah sewa sy, mcm ni la sedia ada kena pasang. Double tutup dia, besar dan kecil.. Sesuai kalau family ada anak kecik

7mo ago

ha'a memudahkan. Owner memikirkan yg bekeluarga sebab rumah sewa more to family punya👍🏻

Puan Az Zahrah, seat ni sesuai umur berapa utk Kids?

7mo ago

sm2 😉🫰🏻

beli kat mana ya?

7mo ago

👍

👌