KEPUTIHAN DI AWAL KEHAMILAN

hii. saya pregnant 7weeks. harini first time jadi keputihan putih kuning2 banyak sebesar ibu jari. nak tanya, bahaya tak kalau saya tunggu dulu utk ambil ubat masa next appt di klinik nanti? ke kena gi ambil ubat cepat2? 🥺 boleh pergi KK je ke atau kena gi swasta ? kalau boleh gi KK okaylaa sebab swasta mahal pulak nk bayar 😢😢

4 Balas

Klau gatal2 makna keputihan ad infection, boleh g kk nnti dr bg ubat rasanya. Tp klau x gatl2 rasa keputihan biasa ja, just kurgkan pengambilan gula boleh kurgkan keputihan

Saya pernah kena. Ada infection. Kalau ada rasa gatal2 kena pergi klinik cepat. Kalau tak minum air masak banyak2.

awak buka buku pink masa brpa week ya

21h ago

tak buka lagi. tunggu week 11 baru nak pegi buka

Minum air masak bnyakk