untuk yg lebih pengalaman

hai semua saya nak tanya , klw awal kehamilan jantung akan berdenyut kencang tak ?

10 Balas

Saya jantung laju jugak masa awal2 pregnant. Lagi2 kalau lepas berjalan or buat kerja. Cuma banyakkan rehat jelah... Bila dh 2nd trimester baru ok sikit 😊

Sy smpai buat ecg check jntung n nadi sy memang laju abnormal for pregnant lady..lastly 2 months ago bru tau i got hyperthyroidism 😢

Sy selalu jgk jd cmni awal preggy..tp mungkin jgk silap sy sbb suka minum kopi..mmg buat jantung laju sama

saya dulu awal pregnant pon jantung laju(dada cm berdebar2) , tp disebabkan hb rendah..

Ada yg cepat..mcm sy dlu sikit2 bp naik..relax kjap turun..pas tu naik lagi..😂

5y ago

ya bgitu laa , hrp hrp ada laa hehehe

sy siap kne cek jntung tkot ad mslh lain. huhu tp alhamdulillah skg dh ok

Sya dulu kencang juga..kalau sya bernafas macam org ada asma

A ah.. Smpai semput jadinye

kurang pasti

Nungkin jgk