Jantung berdenyut

Assalamualaikum momies . Nak tanya normal ke asal minum minuman yang ada kafein jantung berdenyut2. tadi ade beli minuman tealive coco mocha n jantung rasa berdenyut2 lepas mimum

1 Balas

Wslm. Ni mungkin sis tak sesuai dgn caffeine Sbb dalam mocha ada caffeine. Ia sejenis kopi. Boleh buat nadi dan jantung jadi laju. Nasihat sy kurangkan air yg ada caffeine sebab mmg tak elok minum ketika mengandung.

3y ago

Baik sis terima kasih. sblm ni sy xde masalah minum minuman yg ade kafein tp sejak sy pregnant, bila minum mnuman yg ade kafein akan buat jantung sy berdenyut2.