Doppler monitor

Hai semua saya nak tanya ada sesiapa pernah beli benda ni tak and bahaya ke kalau kita guna benda ni untuk check heartbeat baby hari2 or kerap? Sebab ni barang china takut jugak ada effect dekat baby.

Doppler monitor
1 Balas

Kalau sis nak monitor heartbeat baby better refer ke kk or doc je. Sbb penah terbaca satu artikel yg benda ni kadang x tepat. Contohnya bacaan heartbeat kat mesin tu okay so ibu tu lega la tp x lama lepas tu baby dia xde dah sbb mesin tu x betul. Sy pon nak beli mesin ni satu haritu tp bila sy baca artikel tu terus x jd beli

4y ago

Alright tq so much👌🏻😊