Siapa Pernah Guna?

Hi korang nak tanya. Siapa sini pernah guna benda ni untuk baby sebulan setengah? Okay ke? Kesian tgk baby hidung sumbat selsema, tp takut nak guna benda ni sbb lubang hidung dia pun kecik je lg. Tq yg respon

Siapa Pernah Guna?
17 Balas

Pnh guna...sebulan setengah pn blh guna tp kena tahu teknik yg btl...sy.pnh share dkt wall sy ttg ni.. https://community.theasianparent.com/booth/321224?d=android&ct=b&share=true sgt berkesan tuk bby.tp lepas spray kena sedut hingus ank dgn nasal aspirator br selsema ank cpt ok 😉✌mommies2 mmg prlu ada n simpan dkt umh jika ank mengalami selsema blh guna ni togther dgn nasal aspirator

Kalau doc dh suruh ..jgn tkot guna benda ni..saya pon penah guna utk 2 org anak saya...baring kan anak secara mengiring dan sembur dlm hidung...nnti dia akan lega

saya guna ni baru je guna semalam. ok je guna, lepas spray hingus baby kluar. saya guna dr baby umur 6 bulan ke atas. 1 bulan x pasti pula.

Sye guna yg dpt dari klinik dia lebih kurang mcm tu la. Tak ingat nama dia apa. Alhamdulillah seminggu tu dh ok. Hingus semua keluar

Spray benda ni lepastu sedut hingus dia. Selain tu buat minyak bawang putih sapu di dada tapak kaki dan belakang badan.

Saya memang guna sehingga anak 2 tahun. Ianya sesuai dengan baby dan melegakan hidung baby yg tersumbat

Sy guna yg ni..lepas spray sedut keluar hingus dia sebab spray ni tolong cairkan hingus anak

Boleh.. Tp ade cara tau nak guna benda ni.. Kene mngiringkan baby..Boleh google k..

Bole dear..lepas sterimer bole sedut hingus baby gune nasal aspirator...

Boleh pkai ni..lepas dh picit ni kt hidung.sedut hingus pkai penyedut