Tumbesaran tembantut

Hai semua saya dh 34w.. pergi check pakar..dokter ckp tumbesaran bayi terbantut baru 1.3kg.. ada tips tak nak bg baby berat naik.. 🤧

9 Balas

Sy makan manis2 ng makan coklat.. Org ckp makan manis or coklat boleh naik kan berap baby.. Masa jumpa pakar.. pakar ckp okey je Tapi nnty 24/12 kene jumpa pakar lagi.. Dr ckp pakar akan pantau sampai kita besalin kalau kes baby kecik.. Pakar ckp kalau tumbesaran baby sama je xnaik.. Kita memang kene besalin 37w