period

hai semua ..saya dah lewat period 10 hari ...dan tibe2 tengahari tadi ad keluar darah warna pink di panti liner.lepastu saya tukar kepada pad, risau sekiranya tembus..tapi bile waktu petang saya ke toilet tak ada darah pun di pad... selalunye sepanjang saya period first sekali akan keluar warna coklat... adakah tu ciri2 hamil? sbb 2 hari lepas sy ada muntah2 dan mual..ada sesiapa penah terjadi?

2 Balas

kalau sis nak tau, cuba check upt boleh jadi tanda hamil, boleh jadi tidak ke kita tatau sehingga sis check upt tgk mcm mana

hi hana..lepas dpt tanda ni ada test upt x? hasilnya apa ye?