Period warna coklat

Hai ibu2, normal ke kalau period lepas bersalin jdi kaler coklat? Tak ada warna darah .. dah 3 kali period mcm tu... Itu pun coklat sikit2... Tak penuh pad pun. Setompok 2 cmtu je.. 😅

2 Balas

Em entahlaa. Sbb sy normal merah gitu. Masa 1st period semula kemain byk tmbh pakej sakit pinggang yg teramat, yg 2nd pula jd sikit. Taktau la sbb hormon ke apa.

2y ago

yeke... hmmm... nk kena g check mcm ni..ingatkn normal.. hehehhehehe... terima kasih sis

Saya pon macam tu period tapi x keluar darah merah coklat2 je