Ada yang tahu kenapa?

Saya start keluar lendir warna coklat tua malam 18/10 . Esok tu saya keluar darah merah dengan lendir warna coklat tua , harini 20/10 , pagi tadi nak tukar pad pun coklat sikit² , sampai petang ni pun hanya sedikit shj warna coklat yg ada pada pad saya . Ada yang boleh terangkan kenapa ?

6 Balas

sis if u are pregnant pls go check immediately, not to scare you but previously i have miscarriage with blood looks like period .

Mesej saya sis ada solusi tentang vaksin tu 0145820805

Puan tengah pregnant ke? Kalau ye, dah berapa weeks?

kmu dh berapa minggu??

pregnant ke period?

pregnant ke?