Tak jumpa tarikh Subur

Hai semua. Saya confuse lah. Saya dah 33 hari dari first day last period. Guna OPK utk cek hari subur dari hari ke 11 smpai skrg hari ke- 33 tk jumpa2. Ni bru2 ni asyik terang ja. Dah seminggu asyik terang saja Tp still negatif. Sbb belum cukup terang utk positif. Pernah tak ada yg hari subur mai lambat lpas sebulan lbih bru jumpa hari subur.

1 Balas

better puan download apps period tracker,my calender cari dkt google apps....tu lg senang puan nk kira bila hari subur puan...ni contoh dkt dlm period tracker yg sy mksud kan..lg mudah puan nk chck waktu subur n etc..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

3y ago

Apps tak boleh baca hormkn LH tu